donderdag, september 29, 2022

Staand peddelen is een geweldige sport voor iedereen

Ben je op vakantie aan zee of aan een meer en wil je iets ondernemen? Dan is de nieuwe trend suppen waarschijnlijk ook wel perfect voor jou. Het is een zeer veelzijdige watersport voor iedereen. De kern van deze sport is om op een plank in het water te staan ​​met voldoende drijfvermogen om de sup comfortabel te laten drijven, zelfs zonder versnelling. Je beweegt je dan rond met een peddel, die langs de zijkant van het board wordt geleid. Als je niet meteen kunt staan, kun je ook knielen of gaan zitten.

De veelzijdigheid van een supboard is dat het op bijna elk water kan worden gedaan en dat de sport verschillende disciplines of vormen heeft aangenomen. Je kunt langere tochten peddelen, over kalme rivieren glijden. Maar, je kunt ook gaan racen of jezelf zelfs met een board en peddel in de zee werpen en de golven bedwingen.

Welk Supboard is de juiste?

SUP kenmerkt zich vooral door het feit dat het snel geleerd kan worden als je het juiste SUPboard maar hebt. Of het nu gaat om ontspannen te peddelen op een meer, voor wildwatertochten of voor races: SUPboards zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze zijn geschikt voor kinderen, beginners of professionals. Dit is waarom Sup(pen) de laatste jaren tot een van de meest populaire watersporten is uit gegroeid. Maar, pas op bij het kopen van een SUPboard want de juiste lengte, breedte en dikte zijn van doorslaggevend belang om echt het juiste board te kiezen.

Misschien is een Bluefin sup wel een juiste keuze

Bluefin is een grote verkoper van Supboards. Dit Bluefin-bedrijf komt uit Groot-Brittannië. Het bedrijf is gevestigd ten noordoosten van Manchester in West Yorkshire. Het merk Bluefin heeft zich in een aantal jaren opgebouwd. Het bedrijf begon met slechts één SUP board en biedt nu, vanwege het grote succes, verschillende boards aan met verschillende designs en lengtes.

De Bluefin SUP-oprichters, William Vaughn en Charlotte Smith hebben hun liefde voor water omgezet in het ontwerpen en vervaardigen van opblaasbare supboards. De hoge populariteit van dit merk is te danken aan de goede prijs-kwaliteit verhouding. Bij Bluefin krijg je namelijk een complete set waarin alle belangrijke accessoires voor staand peddelen zijn inbegrepen

Opblaasbaar Supboard is handig

Als je een veelzijdige, gezinsvriendelijke SUP wilt, kan een opblaasbaar supboard waarschijnlijk leuk voor je zijn. Bluefin heeft ook opblaasbare supboards die vrijwel alles kunnen. Het opblaasbare aspect maakt het gemakkelijk om mee te nemen en op een ontspannen manier met een supboard te reizen. Het pakket bevat zelfs een handige draagrugzak, zodat je je spullen handsfree kunt vervoeren! En, Bluefin biedt ook vijf jaar garantie op de SUP boards.

Verschillende soorten Supboards van Bluefin

Bij Bluefin krijg je verschillende bordsoorten die bedoeld zijn voor verschillende toepassingsgebieden. Zo is er de Cruise-serie, die de goedkoopste is van Bluefin, en de Cruise Carbon-serie, die meer stijfheid en robuustheid zou moeten bieden en is gebouwd met twee luchtkamers (dubbele kamer). Er is nu zelfs een race SUP en naast de standaard modellen biedt Bluefin ook een kinderboard aan. Om een ​​beter overzicht te krijgen van alle modellen kan je naar https://standuppaddleboardworld.com/ gaan.

Het bijzondere aan de Bluefin boards zijn de accessoires. De SUPboards worden verkocht als complete sets die weinig te wensen over laten. De meeste modellen worden geleverd met een peddel van glasvezel en zelfs een kajakzitje. Een riem, voor veiligheid tijdens het staand peddelen, maakt ook deel uit van de standaard accessoire set bij Bluefin.

Probeer maar eens een Bluefin uit.

Must Read

Hoe gezond ben je eigenlijk?

Hoe gezond ben je eigenlijk? Dit is een vraag die veel mensen stellen, maar waar ze geen antwoord op hebben. De waarheid is dat...

De reinigende kracht van de adem

Je kunt meer dan een maand zonder voedsel zonder grote gezondheidsproblemen. Je kunt een paar dagen zonder water, voordat ernstige uitdroging optreedt. Je kunt...

Waarom trampoline ook goed is voor je lichaam

Bewegen, het is algemeen bekend dat bewegen erg gezond is. Of het leuk is is een tweede. Over het algemeen vindt met hardlopen niet...